Lid worden

Lid worden

Zoals op de startpagina ook al is uiteengezet is het de bedoeling dat in het Register worden opgenomen personen die in de periode 1953 t/m 2005 als rijder, official of in een andere functie binnen de Nederlandse autorensport actief zijn geweest.
Als u tot deze doelgroep behoort kunt u zich door middel van onderstaand online formulier aanmelden. Onder ‘Korte Autosport CV’ wordt u verzocht een omschrijving te geven van uw activiteiten/functies in de Nederlandse autorensport en van de periode waarin deze hebben plaatsgevonden (gelegen tussen 1953 en 2006).
Hierna krijgt u van ons een mail met een meer uitgebreid formulier dat bestemd is voor de registratie van uw personalia. U wordt ook verzocht om een foto van u zelf bij te voegen.
Nadat het bestuur heeft beslist omtrent opname in het register ontvangt u hierover bericht. Daarbij krijgt u ook het wachtwoord waarmee registerleden toegang kunnen krijgen tot het niet openbare gedeelte van deze site (waarin uw persoonlijke gegevens worden opgenomen).
Na toelating is een donatie verschuldigd van (tenminste) € 30 per jaar.
Later ontvangt u ook nog als blijk van uw registratie een ledencard.